VÅRA KOMMANDE

SVENSKA ORAKELKORT

 

På denna sida kan du läsa om Doreen Virtues olika orakelkort som inom kort kommer att översättas till svenska. Till varje kortlek finns ett vägledningshäfte med beskrivningar till varje kort. I vägledningshäftet beskrivs också hur korten kan användas. Nedan kan du också se när de olika orakelkorten kommer ut på svenska.

Daglig vägledning från dina änglar (Daily Guidance from your Angels Oracle Cards)

Dessa orakelkort ger dig upplyftande och stödjande budskap och hjälper dig att sätta en positiv och helande ton för dagen. Korten kan hjälpa dig att förbli centrerad och harmonisk under hela dagen och påminner dig om att änglarna alltid finns vid din sida, beredda att hjälpa dig i livets alla områden. Kortleken kan också användas för specifika frågor och budskap som inte har med den aktuella dagen att göra. Kortleken innehåller 44 stycken kort.

Gudinnornas vägledning (Goddess Guidance Oracel Cards)

Gudinnorna är änglaliknande, kraftfulla och kärleksfulla varelser som kan hjälpa dig i ditt vardagliga liv. Gudinnorna i kortleken kommer bland annat ifrån keltiska, grekiska, nordiska, egyptiska och buddistiska traditioner. Några av gudinnorna är Athena, Isis, Afrodite och Isolde. Kortleken innehåller 44 stycken kort.

Healing med älvorna (Healing with the Fairies)

Älvor är naturens kraftfulla skyddsänglar. De kan hjälpa dig med din självkänsla, relationer, hälsa och karriär på ett mirakulöst sätt. Älvorna hjälper dig att hitta din inre styrka och tillit, och vägleder dig att behandla dig själv med kärlek och respekt. Kortleken innehåller 44 stycken kort. 

Översätts till svenska: Hösten 2015

Healing med änglarna

Denna kortlek innehåller änglakort i viktoriansk stil och old master stil. Orakelkorten i leken är mycket mjuka och positiva. Korten ger budskap om healing i olika livsområden. Varje kort står för en egenskap eller en aktivitet såsom: lyssna, förlåta, spirituellt växande och självacceptans. Kortleken innehåller 44 stycken kort.

Är nu översatt till svenska!
 Finns tillgänglig i vår nätbutik

Änglar & helgon

Orakelkorten ger dig vägledning från helgon och änglar på ett mycket enkelt sätt. Några av helgonen som du får vägledning av är moder Teresa, Hildegard av Bingen, Maria Magdalena och jungfru Maria. Kortleken innehåller 44 stycken kort.

Översätts till svenska: Våren 2015

Änglaterapi (Angel Therapy Oracle Cards)

Orakelkorten i Änglaterapi ger dig vägledning som framallt är inriktad på healing. Vägledningen kommer både från skyddsänglar och ärkeänglar (särskilt från ärkeängel Mikael och Rafael). Orakelkorten inspirerar dig att ta olika steg för att inleda healingprocesser, och vägleder dig att släppa rädslor och känslomässiga blockeringar. Korten ger också vägledning om ditt livsändamål, relationer, manifesteringar och mycket mer. Kortleken innehåller 44 stycken orakelkort.

Är nu översatt till svenska!
 Finns tillgänglig i vår nätbutik

Ärkeänglarnas orakelkort (Archangel Oracle Cards)

Ärkeänglarna är kraftfulla änglar som övervakar skyddsänglarna. Ärkeänglar är budbärare från skaparen och de kan hjälpa oss med alla områden i livet. De skyddar och leder oss, och inspirerar oss till handling. Denna kortlek innehåller 45 orakelkort och med 15 olika ärkeänglar.

Är nu översatt till svenska!
 Finns tillgänglig i vår nätbutik

KIRANforlaget.se

© 2010

Är nu översatt till svenska!
 Finns tillgänglig i vår nätbutik

Budskap från dina Änglar

Dessa orakelkort innehåller budskap från dina änglar. Budskapen är korta och ”går rakt på sak”, vilket gör det möjligt att göra tydliga och klara tolkningar av korten. Några av änglarna som vägleder dig är Adriana, Astara, ärkeängel Mikael, Leila och Opal. Kortleken innehåller 44 stycken kort.

Är nu översatt till svenska!
 Finns tillgänglig i vår nätbutik
Är nu översatt till svenska!
 Finns tillgänglig i vår nätbutik

Änglatarot

Tarotkort har länge varit vördade för att ge detaljerad och exakt förutsägelse. Doreen Virtue och Radleigh Valentine har skapat den första tarotkortleken som är 100 % välmenande, säker och tillförlitlig. Alla ord i den här kortleken, liksom illustrationerna av Steve A. Roberts, är positiva, medan de fortfarande bibehåller magin och betydelsen som traditionella tarotkort har.

Romantikänglarna

Romantikänglarna är en grupp av kerubänglar som fokuserar på allt som har med kärlek och romanser att göra. Alla kan kalla på dessa och be om hjälp, och de kan simultant hjälpa flera personer.

Är nu översatt till svenska!
 Finns tillgänglig i vår nätbutik
Är nu översatt till svenska!
 Finns tillgänglig i vår nätbutik